Ännu en måndag.

Jag hatar verkligen måndagar. Det är helt klart veckans värsta dag.
Men nu är den snart slut för denna gången - gött!
Resten av veckan brukar gå snabbt och snart är det helg igen... Helgen som har varit var ganska späckad. I fredags var jag, Pärtan och Mamma i Ullis. Jag trodde det skulle vara lite folk, men ack vad jag bedrog mig. Det var fler som tydligen tyckte att det var en bra idé att åka dit en fredageftermiddag. Jag hittade i alla fall ett par stövlar, äntligen. Som jag har letat efter ett par som går över vaderna! Jag fattar inte hur alla andra kan få på sig så smala stövlar som det finns. I lördags var det avflyttningsfest hos Sofie och sen var det Sigges. Men vad tråkigt det var(tänk Anders Lundin)! På Sigges alltså. Björn Rosenström uppträdde och han drog ju typ alla fjortisar i bygden, snacka om att man kände sig gammal.
Ikväll är det TV-kväll. Idol har jag redan kollat på, nu väntar Boston Tea Party och sist Dexter, om jag nu orkar titta på det, börjar 23.00.

Jobbigt.

Jag tycker att det mesta är ganska trist just nu och jag är liksom inte på humör för någonting. Det beror väl på att det är mycket som är jobbigt i familjen och det påverkar mig jättemycket.
(Att det är måndag gör ju inte heller saken bättre, det är fan i mig veckans sämsta dag!)

Idag har jag varit och hälsat på pappa och han var ganska pigg. Även om vi inte säger så mycket till varandra när jag är där känns det ändå skönt att hälsa på honom. Han har det inte för roligt och mår dessutom skit, men jag tror att han uppskattar lite avbrott i tristessen.

Och så har jag lagt in gurka idag - äntligen. Jag ser fram emot att kunna äta favvismackan imorgon: gott gräddat grovbröd med keso, heminlagd gurka, rostbiff och tomat - mums!

Snart dags att gå och knyta sig, gött att denna tråkiga dag snart är slut, natti.