Trött.

Denna veckan har jag varit hur trött som helst. Så trött att det inte har blivit några morgonpromenader alls. Kan ju iofs också bero på att min promenixkompis har varit sjuk. Det känns liksom inte lika motiverande att gå upp kl 5 när man vet att ingen står och väntar på en.

Till helgen ska vi åka till Götet och hjälpa Pärtan att flytta. Det ska bli spännande att se den nya lägenheten, som typ är dubbelt så stor som den nuvarande. Skönt för henne med mer plats för det behövs verkligen. 

Annars händer det inte så mycket just nu. Jag har varit i Gnosjö och jobbat idag och det är rätt segt att vara där. Idag var vi bara två och det var nästan inget folk på besök. Visserligen hinner man ju sitta och jobba med en massa annat som man aldrig brukar hinna med, men jag trivs mycket bättre när det är mycket liv och rörelse omkring mig.

Efter ca 27 gäspningar under det här inlägget är det nog dags att gå och sova nu, natti...zzzz

A-H.

A - Fyra jobb jag haft:
Jordgubbsplockare
Restaurangbiträde
Au-Pair
Bilvårds"man"


B - Fyra filmer jag kan se om och om igen:
Nyckeln till frihet
Dirty Dancing
Sagan om ringen-filmerna
Love actually


C - Fyra ställen jag bott på:
Gislaved
London
Wadhurst
Växjö

D - Fyra TV-program jag älskar att titta på:
Six feet under
Top Model
Idol
Vänner

E - Fyra platser jag har semestrat på:
Ponta Negra
Lefkas
Ventimiglia
Paris

F - Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
Aftonbladet
Cajos blogg
Vis (jobbet)
Platsbanken

G - Fyra favorit-maträtter:
Fransk fläskfile
Mammas biffar
All mat Tomas lagar
Stuvade makaroner

H - Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
Sängen
Stranden
I Tomas famn
Brasilien

Bygg upp muren igen!

Skön kommentar från Cinas kompis Jonas i lördags när vi kollade på Eurovision song contest. Skitdålig tävling och skitdålig vinnarlåt. Det såg ut som om sångerskan behövde göra nr 2 och att körtjejerna var tvungna att hålla i henne så att hon inte skulle ramla när hon gjorde det.
Tvåan Ukraina var ett stort skämt och jag fattar inte att inte the Ark fick bättre placering än 18:e plats. Ok, det var kanske inte deras allra bästa framträdande, men ändå 20 resor bättre än de flesta andra bidragen.
Nej, jag är inte säker på att jag kommer att kolla nästa år. Fast det hinner nog ändra sig.

Helgen tillbringade vi i Skåne och hjälpte Cina och Janne att flytta till sin nya superfina lägenhet. 125 kvm, superfint kök och superfint badrum. Där kommer de att trivas! På hemvägen stannade vi hos Mimmi och Mattias. Av dem fick vi filmen från bröllopet och den ska vi kolla på till helgen och ha det riktigt mysigt.