Malmö.

Till helgen ska vi åka till Malmö och fira att vi har varit gifta i ett år. Det är inte klokt vad tiden går, det känns verkligen inte som ett helt år sedan.
Vi ska bo på hotell fredag-söndag och på lördag kväll ska vi till Slagthuset och kolla på Stockholm Live. Ja, det är ju lite knäppt att åka till Malmö för att kolla på Stockholm, men det kan nog bli trevligt. På söndag ska vi stanna i Landskrona för att hjälpa Cina med årets andra flytt. Men hon har lovat att inte flytta nåt mer på ett bra tag sen...

Facebook.

Helgen gick snabbt som vanligt när vi au pair-tjejer träffas. Det blev picknick på Isaberg, i övrigt mest softande hemma i mysbyxorna. En trevlig helg helt enkelt. Tomas var duktig och lagade god mat till oss.
Och så har jag gått med i Facebook. Fast jag måste säga att jag inte riktigt har fattat alla finesser ännu. Jag lyckades i alla fall att lägga upp några foton. Det skulle vara himla kul att se om någon gammal kompis hör av sig.

Au pair-träff.

Nu till helgen är det dags för den årliga au pair-träffen. Vi är fem tjejer som träffades i London 1993 och som nu träffas en gång om året. I år ska vi vara i Gislaved eftersom det är min tur. Frågan är bara vad man ska hitta på, det är ju inte så att det dräller av roliga aktiviteter här inte. Om bara vädret är någorlunda hade jag tänkt att vi skulle åka till Isaberg på en picknick på lördag. Hoppas att det blir sol för då är det jättefint däruppe.
I övrigt kommer vi nog att sitta och prata mest hela tiden. Ingen av oss har tunghäfta direkt så tyst kommer det nog inte att bli. Det är mycket att avhandla på ett år.
Det roliga med att träffa tjejerna är att det inte känns som att det har gått ett helt år när man väl träffas, det är så naturligt direkt liksom. Men det beror väl på att vi är så himla bäst helt enkelt...


"Här va´re sprit!"

Då har man fyllt på förråden lite med massor av procent. Alltid bra att ha lite hemma.
Men snacka om att vi var trötta igår, gick och lade oss vid 22 och jag sov nästan 12 timmar, aaahhhh! Ska iväg till mor & far och äta våfflor vid 3, innan dess ska vi städa på altanen. Vid 18-tiden ska vi på spelkväll till Heidi & Micke, sen var denna helgen över.

Utomlands.

Ja, då bär det iväg utomlands imorgon då. Tjugo i sex hämtar Cilla oss och tillsammans med henne ska vi ge oss av söderut.
Nu är det ju i och för sig bara Danmark vi ska åka till och vi kommer hem redan på kvällen, men ändå. Ska bli trevligt.

Ska snart gå och lägga mig så att man inte är för trött imorgon bitti, måste bara se vem som åker ur Idol först. Jag tror att det blir Anastasia.

Fynd.

Idag har jag fyndat. Det är en himla go känsla.
Jag köpte ett stort Höganäs-fat i den snygga bruna färgen som jag gillar, halva priset, gött!
Och så blev det en ny klocka som ser ut så här:
Axcent Broadband


Heroes.

Jag måste bara säga att Heroes är spännande som as. Reklampaus just nu.
Det bästa är att det kommer redan imorgon igen.