Devil in disguise

Devil in disguise


...och möhippa.

Det var inte bara Tomas som blev lurad i helgen. Jag blev väckt 07.30 i går morse av ett våldsamt dunkande på dörrar och fönster. Yrvaket öppnade jag och fann ett helt gäng med glada kompisar och systrar som önskade mig GOD MORGON!

Jag bjöds på champagnefrukost och sen bar det iväg på en heldag med massor av härliga äventyr. Iklädd röd djävulsdräkt och brudkrona med cerise slöja fick jag spela in en skiva, rida islandshäst, bli masserad samt bjuden på en helkväll på Harrys i Värnamo. Snacka om en underbar dag alltså!

Jag är helt överväldigad över vad mina goa kompisar och älskade systrar hittade på för mig. Det kommer verkligen att vara ett minne för livet. Bildbevis kommer snart....

Svensexa.

Idag är min blivande make iväglurad på sin svensexa. Det ska bli spännande att se vilket skick han kommer hem i. Han skulle tydligen få "göra lumpen", vilket han inte tidigare har gjort. Ska bli kul att höra honom berätta om det sen.

Så ikväll är jag gräsänka. Har städat lite och det behövdes verkligen. Nu ser man åtminstonde lite hur det egentligen ska se ut här. Men jag är inte ensam så länge till. Mamma och Cilla kommer över lagom till Idol börjar. Ska bli kul att Mamma kommer hit, det är inte så ofta, trots att hon bara bor 5 km härifrån. Men det blir mest att vi åker över till dem eftersom Pappa inte är så pigg.

Imorgon är det bara 3 veckor kvar till vår stora dag. Jag börjar faktiskt bli lite nervös redan...