Tillbaka till verkligheten.

Jaha, då var semestern slut. Efter fem härliga veckors ledighet var det dags att gå till jobbet i måndags. Första dagen gick faktiskt ganska bra och jag hade inte ens söndagsångest dagen innan. Förmodligen för att jag och Cajjo kom hem från Kreta i söndags morse så jag hann liksom inte med att tänka efter.
Nu efter tre arbetade dagar känns det nästan som att man skulle behöva lite ledighet igen...

Kreta var härligt, sol och värme var det gott om. Det var uppåt 40 grader så man orkade mest ligga på stranden på dagarna. Lite uteliv hann vi också med, men då fick vi ge oss iväg till andra orter eftersom det var väldigt lugnt i vår lilla by. Som vanligt såg vi även en massa människor som vi hittade på namn till. Bland annat kan nämnas "Curt-Arnold", "Den Korte" (ibland Kotten), "Spottet", "Hon med håret" och hennes kille "Den Svåre", "Sillissarna" mfl. Hur roligt som helst, i alla fall för oss ;-)

Semestertripp nr 2.

Imorgon bär det iväg till Kreta tillsammans med Cajjo!
Det blir solsemester nr 2 för min del och det är ju inte klokt egentligen. Fast ganska klokt ändå för jag får ju sola och bada och umgås med min tvilling under en hel vecka! Fatta vad vi ska ha det mysigt.
Vi var i Ullared i onsdags och där handlade jag ett strandtennis-set (eller "rantatennis") så att vi kan slå vårt rekord från Naxos år 2000.
17.55 imorgon lyfter vi. Jag ska försöka mobilblogga även på denna resa, hoppas det funkar lika bra.
Nu är det strykning och packning som gäller. Sen ska jag laga en god middag till Tomas.