Packat och klart.

Väskorna är packade, pengar är växlade och huset är städat. Snart åker vi!
Vi siktar på att komma iväg redan vid femtiden imorgon bitti så att vi hinner med 7-färjan till Helsingör. sen blir det några övernattningar i Tyskland och Frankrike innan vi får tillgång till lägenheten i Nice på lördag.
Lagom till vi åker kommer det fina vädret och det unnar jag verkligen alla som inte kommer iväg på nån utlandsresa. Njut av sol och bad, det ska vi göra!

Bej-ap-mbeja!

Nu har jag semester!!
Har inte riktigt förstått det än, men så är det.
"Bad moon rising" och en öl väntade på mig när jag kom hem, precis som traditionen bjuder.
Vi drar iväg på onsdag i nästa vecka. Ska försöka att mobilblogga lite under vår resa, hoppas att det fungerar.

Städning pågår.

Tomas kommer snart hem från lajvet och jag håller på att röja upp inför hemkomsten. I mitt förra inlägg gnällde jag över att han lämnade huset i ett enda kaos. Men jag fick lite dåligt samvete över att jag skrev det, så jag tog bort det idag.

Jag var ute en sväng på lajvet igår. Det var verkligen speciellt. Men häftigt. Kanske, kanske att jag hänger på nån gång.

Nu är det bara en vecka kvar att jobba. Den veckan som kommer nu är nästan den bästa arbetsveckan på hela året. Man har såna förväntningar. Och snacka om att mina förväntningar är stora. FEM veckors ledighet och två härliga resor väntar!! Kan ju nämna att jag och Cajjo gjorde ett klipp med vår resa. Den har stigit med 1700 spänn. Dom pengarna kan vi ha mycket roligare för!


Almedalen står mig upp i halsen.

Jag är så trött på att de enda nyheter man har hört den senaste veckan kommer från "politikerveckan i Almedalen".
Händer det inget annat i världen eller?
På morgon-tv, Rapport, Aktuellt och 4:ans nyheter är det nästan det enda det pratas om. Nu har jag fått nog av att se de annars slipsprydda politikerna visa upp armarna i sina rutiga kortärmade skjortor.
En annan sak jag är jäkligt trött på är allt snack om FRA-lagen. Jag fattar att det kan vara kontroversiellt med avlyssning och allt sånt, men snälla, sluta tjata om FRA hela tiden! Det börjar nästan komma upp i samma klass som Rhoca-Gil.


6.

Så många dagar är det kvar att jobba nu.
Jag är ensam hemma igen. Tomas åkte iväg på ett nytt lajv idag. Bara fyra dagar denna gång, så det går nog ganska fort. Eventuellt åker jag ut till lajvområdet och är med en stund på lördag. Nån gång måste jag ju testa och eftersom det är utanför Skillingaryd blir det inte så långt att åka. Men vi får se hur det blir.
Denna veckan har det varit god fika på jobbet varje dag. När vi är så få som jobbar blir det ju lätt att bjuda ;-)
Men all fika gör att man känner sig ganska onyttig, så idag var jag ute och sprang för första gången på ett par veckor. Hostan har äntligen blivit bättre så jag vågade testa idag och det gick riktigt bra, vilket känns gött.

Det får bli en tidig kväll idag. Jag har varit så himla trött den senaste tiden, men ändå har det varit svårt att komma i säng på kvällarna. Men ikväll ska det bli innan midnatt i alla fall.