Ensam hemma.

Nu har Tomas gett sig av till årets lajv. Han åkte i morse och kommer hem på söndag. Det kommer att bli väldigt tomt och tyst härhemma. Fördelen är att jag får bestämma över fjärrkontrollen och datorn själv. Ska bli skönt att slippa höra den jobbiga musiken från spelet Age of Empires som brukar gå varmt här när han är hemma. Jag kommer också att slippa se alla tråkiga fotbollsmatcher som är kvar nu när vi åkte ut ur VM. 
På lördag blir det troligtvis en tur till
Sigges, det blir i så fall årets första. Ska bli kul att festa med Cajjo och co.

Nu är det bara åtta arbetsdagar kvar till semestern - härligt! Fast egentligen tycker jag nästan att tiden som är nu innan är den bästa. Man är så förväntansfull och ser fram emot ledigheten. När man har semester går tiden så fort, så det är bäst att börja njuta nu så att man hinner med det ordentligt... Jag håller på att leta restresor för fulla muggar, än har jag inte hittat nån som verkar jätteintressant.
Var förresten och fixade ett nytt pass idag. Haha, det är ju en himla tur att de nya passen bara gäller i fem år, med tanke på hur konstig jag blev på kortet.

By the way så har jag börjat "mitt nya liv". Nu är det morgonpromenader som gäller. Mellan 05.30-06.15 går jag och Weine en uppfriskande promenad och vi har i alla fall varit ute fyra morgnar nu, imorgon blir den femte.


Nedräkningen har börjat.

Idag är det 16 arbetsdagar kvar innan jag får fem härliga, soliga, underbara semesterveckor. Jag har redan börjat "slappna av" på jobbet och tänker ofta att "det kan jag göra efter semestern".
I morgon gör Älsklingen sin sista arbetsdag, sen har han åtta veckor ledigt! Inte utan att man är lite avundsjuk... Men det ska bli skönt att han blir ledig, då kanske man får möjlighet att se honom lite mer framöver. De senaste veckorna har han varit borta så mycket att jag nästan har glömt hur han ser ut.

Vi har inte jättemycket planer än inför semestern. Bokat är att vi ska till Göteborg och titta på Friidrotts-EM i augusti, det ska himla roligt. Vi har även pratat om att kanske ta en restresa till Bulgarien. Vi får se hur det blir. Vad vi än gör så blir det nog bra, det brukar det bli.