Bollen är rund.

Och allt kan hända... 
Just nu är det final i Champions League och det sitter två fotbollsfantaster i soffan och vrålar när Arsenal gör mål. I och för sig har det hittills bara hänt en gång, men det vrålet räcker till fler mål. Själv är jag inte så intresserad även om jag kan tycka att det är helt ok med fotboll, men helst när Sverige spelar då. Jag ser faktiskt lite fram emot fotbolls-VM, det ska bli skoj.
På tal om bollar hade vi "prov" på golfkursen i söndags. Vi missade förra tillfället och trodde att det var en vanlig träning denna gången, men inte. Det var prov på bunkerslag, puttning, chippning och pitchning. Jag som aldrig har testat att slå i en bunker... Men det gick bra och jag klarade allt utom pitchningen. Lite retligt, men jag får en ny chans på söndag. Tomas däremot klarade sig och han klarade även spelprovet i söndags vilket innebär att han nu innehar ett grönt kort. Typiskt att han ska vara bäst i klassen...
Fast jag är glad för hans skull och ganska stolt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Gratta Tomas till det gröna kortet! Kul att ni blivit så duktiga. :) Kan just undra hur det går för "slicen" på golfbanan...? Hehe.

Postat av: Axelzainab

Very interesting site, beautiful design, thank.

2010-04-08 @ 10:43:36
URL: http://axelzainab.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback