Tina vs. Tony

Ikväll är det final i Let´s dance. Mat-Tina och Speedway-Tony är de två det står mellan. För mig spelar det inte så stor roll vem det blir, de är bra båda två. Fast jag tror att jag håller lite extra på Tina ändå.
Annars händer inte så mycket, det blir en lugn hemmakväll idag, med tv och lite senare en film vi har hyrt. Imorgon blir det spelkväll hos Heidi o Micael.
Nu ska jag återgå till soffan och fortsätta att njuta av helgen.

My mobile blog.

Nu har jag skaffat en mobil blogg också. Jag tänkte att det var bäst så eftersom jag måste uppdatera hela tiden och det blir jobbigt när jag inte har tillgång till dator (not!!). Men nu behöver jag inte bekymra mig om det mer. Titta gärna in på den, här.

Rent hus.

Jag brukar titta på programmet "Rent hus" som går på onsdagskvällar. Det känns lite bra att titta på det ibland för man känner sig alltid duktig när man sett det. För oavsett hur stökigt vi kan ha det här (och det är ganska ofta), så är det välstädat jämfört med hur de har det som är med i programmen. Säkerligen är det överdrivet och tillrättalagt som det alltid är i alla såpor, men all skit kan ju inte vara påhittad. En tjej som var med i ett avsnitt fick "sparken" efter att ha varit med och visat upp sitt skitiga hem. Jag är inte förvånad, jag skulle inte gärna anställa en person som har det så skitigt hemma, oavsett om alla säger att man ska skilja på jobb och privatliv. Det säger ju lite om en person om man kan leva i sån misär.
"Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete" är ett citat som jag kan hålla med om, men nån måtta får det ju ändå vara.

Wallander sucks.

Är det bara jag eller är inte Wallanderfilmerna väldigt dåliga? Ikväll har vi tittat på "Fotografen" som gick på fyran och det var sista gången vi offrade "100 höjdare". Ola Rapace brukar vanligtvis vara en bra skådis, men verkligen inte i serien om Wallander. Det känns som om merparten av skådespelarna läser sina repliker innantill, ont om inlevelse är det gott om liksom... Nej, nästa vecka blir det Filip och Fredrik.

Påsken är slut för i år. Det känns som om jag kommer att vara mätt fram till midsommar, men så väl kommer det väl inte att vara. Imorgon blir det Hälsolyftet efter jobbet. Ska bli skönt att steppa av lite påskägg.

Födelsedagsfrukosten.

Jag måste bara visa vilken fin frukost jag fick på sängen i lördags. Tomas gick upp tidigt och lagade den godaste frukost jag någonsin ätit; plättar med nykokt blåbärssylt, ägg- och räkmackor, lax- och avokadomacka samt en fruktcocktail med vaniljgrädde toppad med passionsfrukt. Bättre än på de finaste lyxhotell!

Sedan fortsatte firandet med ett överraskningsbesök av min gamla jobbarkompis Liselott och hennes Bengt. De gratulerade med en magnumbutelj J.P Chenet. På kvällen var det kalas med familjen. Påskmat och tårta följdes av paketöppning. Jag fick jättefina presenter och blommor, tack till alla!

Födelsedagsfrukost

Värsta lyxenEtt år åldre.

Imorgon fyller jag år, på självaste påskafton. Det brukar inte vara påsk vid tiden för min födelsedag så det känns lite ovanligt. Men det är ju ganska lätt att veta vilken mat man ska bjuda på imorgon på kalaset, det blir självklart påskbord.

Vintern har kommit till slut, vilket känns jäkligt onödigt. Det är riktigt ruskväder ute nu och jag är glad att inte jag ska ut och åka långt i helgen. I och för sig ska det bli ganska mysigt med en lugn tv-kväll under filten och lite tända ljus. Kanske läge att ta lite av glöggen som blev kvar från julen ikväll? Det känns nästan mer jul-likt nu än vad det gjorde i julas.


Glad påsk!

Dags att göra en Magnus Uggla?

Egentligen kan jag lika gärna lägga ner min blogg. Det är ju inte så stor idé att ha någon när man uppdaterar den så sällan som jag gör... fast det är klart, alla mina läsare skulle ju bli så otroligt besvikna så det är nog bäst att fortsätta ;-)

Svårt att uppdatera på allt som hänt sedan sist. Egentligen är det väl inte så mycket som har hänt mer än att tiden har gått otroligt fort. Vi var i London i mitten av februari och det var jätteroligt. Det var kul att "komma tillbaka", det är ju ett tag sen jag bodde där, närmare bestämt 1993 (jag vet, jag börjar bli gammal). MEN vad dyrt det har blivit! Snacka om att man kände sig fattig. Ölen var iaf billig och tur var väl det.

Annars är det mest jobb,jobb och åter jobb. Det är otroligt stressigt på jobbet just nu och mina dagar är inbokade till sista minuten. Att vi har minskat i personal från 24 till 14 personer på ett år märks mer än tydligt. Imorgon jobbar jag dock bara halvdag. Sedan bär det iväg till Stockholm där jag och Tomas ska ha en myshelg. Han åker hem på söndag, medan jag stannar kvar på konferens till tisdag.
Nu ska jag titta på Anna Skipper, resten av kvällen ska ägnas åt packning.