Bokat.

Nu har vi bokat resan till Kreta. 16 augusti drar jag och Cajjo iväg på en härlig veckas solsemester. Vi tänkte att det var lika bra att passa på att boka nu. Ingen vet hur vädret kommer att bli och det kanske inte kommer finnas några sista minuten kvar när vi vill åka. Nu vet vi var vi hamnar och jag tycker faktiskt att vi kom billigt undan i alla fall, 2500/pers (inkl allt).

Idag kommer rollspelaren hem. Ska bli jättekul att träffa honom och skönt att denna långa veckan äntligen är slut. Jag ser nästan fram emot att jobba nu så att dagarna går fort till semestern (jag kanske inte tycker så imorgon bitti....)

Kreta.Det kan vara på just den här stranden som jag och Pärtan kommer att spela "Rantatennins" v 34.
Vi hittade en resa dit idag som vi grunnar lite på. Imorgon kanske vi har bokat :-D

Myskväll i ny mysdress.

Köpte två mysdressar idag, en till mig och en till Tomas. Exakt likadana, Adidas. Nej, vi ska inte på husvagnssemester...
Jag har tagit på mig min nu och strax ska jag åka ner till mamma och ha en fredagsmyskväll. Det blir pizza, jordgubbar och dramafilm. Sämre kan man ju ha det!.
Veckan har annars varit ganska trist nu när man är ensam i huset. Till råga på allt har jag åkt på en förkylning och har känt mig risig i flera dagar. Funderade på att stanna hemma från jobbet i onsdags, hade feber och nästan ingen röst på morgonen. Men så är man dum och tror att man är oumbärlig på jobbet så jag gick ändå. Ja, ja, jag får skylla mig själv. Sen hade det ju varit synd att missa After Worken igår. Vi gick en sväng till terassen på hotellet och var med i Pop Quizen. Vi kom tvåa och vann presentkort i restaurangen. Faktiskt riktigt trevlig tillställning!

Nej, nu blir det ett parti "Bloons Tower Defense" innan jag sticker till mutti.

Ensam hemma.

Nu har Tomas åkt iväg på lajv och kommer inte hem förrän söndag kväll :-(
När man är van att ha någon tätt inpå sig hela tiden känns det väldigt ensamt när man blir själv. Tur att en vecka brukar gå ganska fort ändå. Jag har inga direkta planer för veckan, mer än After Work med jobbet på torsdag.

19 arbetsdagar kvar nu...

Ute viner vinden och det känns verkligen som höst. Vädret är en repris på förra årets, tidig sommarvärme följt av skitväder. Stackars dem som har gått på semester redan nu.


Vad är det för fel??

Skrev precis ett inlägg (äntligen). Men när jag hade förhandgranskat och skulle gå tillbaka försvann det, skit också! Orkar inte skriva om det.
Men kontentan av det jag skrev var:

-det är mycket på jobbet
-det är långt till semestern
-det är mycket fotboll på TV (Sverige imorgon, heja!)
-midsommarafton ska firas hos Micael och Heidi i deras stuga i Östergötland

och kanske nåt annat också.