Grattis min man.

Idag fyller min älskade 35 år, stort GRATTIS!
Vi har "firat" dagen med shopping i Ullared. Tyvärr var där mer folk än vi trodde, men det gick ganska bra ändå. Vi hittade i alla fall det vi skulle ha.

Och imorgon är det julafton. Det känns faktiskt inte riktigt som jul, det beror väl mycket på vädret antar jag. Men när väl Kalle & co börjar blir det nog jul i alla fall.

God Jul!

Julstämning?

Kan inte direkt påstå att jag känner så mycket julstämning ännu. Julgardinerna är uppe, pepparkaksdegen ligger och vilar i kylen, första julbordet avnjöts igår - men nej, det hjälper inte...
Det är inte lätt att komma in i rätt stämning när man nästan kan gå utan jacka utomhus. Kaprifolen har knoppar och gräset växer nästan fortfarande. För en gångs skull vill jag att det ska bli lite kallt. Jag vill kura ihop under en mysig filt med en kopp rykande glögg. Det kan jag ju iofs göra i alla fall, men det blir liksom inte riktigt samma sak.
Men, men... dagarna går och dopparedagen närmar sig. Dags att sätta igång att köpa julklappar snart. Jag ska visserligen inte köpa så många, men Tomas fyller ju år den 23:e också och det är alltid lika svårt att komma på nåt bra till honom. Tips mottages tacksamt!

Nu är det snart filmtajm. Vi har hyrt senaste Beck-filmen. Det brukar vara ett säkert kort.