Igång igen.

Ja, då har man gjort en arbetsvecka nu då. Det har gått ganska bra ändå, jag hade inte så jättemycket ångest att börja jobba igen denna gången. Vi har fått en ny chef vilket gör att det känns lite spännade att sätta igång igen och se hur det blir.

Men jag har redan lagt in om semester igen. Den 15/9 ska jag på Au-pairträff i Falun och träffa Johanna, Linda, Malin och Jenny. Vi träffas en gång om året och turas om vart vi ska vara. Det tar ju lite tid att resa till Falun, så det var lika bra att ta en semesterdag om det ska vara lönt att åka dit.
Det ska bli kul att träffa dem igen.


På fredag denna veckan ska Cajjo ha sin första spelning med sitt band. Det blir på Britannia Pub i Gislaved och det ska bli så roligt att se dem. Scum Undone heter bandet och Cajjo är lead singer. Hoppas att det blir mycket folk bara, det är ju trots allt Gislaved...


Uppdatering.

Dags att uppdatera läget, det är ju ett tag sen. Men har man semester så har man... Den har för övrigt varit till största belåtenhet och det bästa är att det är en vecka kvar!
Vi har varit i Bulgarien, det var väldigt skönt. Bra hotell, bra bad, billigt att äta och dricka. Att vi dessutom träffade ett trevligt par från Göteborg var ju en bonus. Efter vår resa har vi mest varit hemma och badat och umgåtts med varann och familjen. Nästa vecka avslutar vi vår semester med att åka till Götet. Tomas fick biljetter till friidrotts-EM i födelsedagspresent i december och jag får äran att åka med (skam vore väl annat eftersom det var jag som gav honom biljetterna ;-).
Cajjo är snäll och lånar ut sin mysiga lägenhet till oss, så bostad har vi helt gratis - lyx! Ska bli kul att leva storstadsliv en vecka och jättekul att vara på plats när Sverige tar en massa EM-medaljer.

Imorgon kväll blir det Sigges, ska bli trevligt.