Trajet.

Idag har jag gått Trajet, en promenad med diverse olika stationer man ska genomgå. Jätteroligt, men ack vad trött jag är nu. Vi startade 8.05 i morse och var klara vid tre-tiden. Matsäcken bestod av vin och öl, ja, sen hade jag några mackor och grillkorv också.
En dusch och ett par timmars sömn senare känner man sig någorlunda som en människa igen.

Skönt med långhelg nu, det har varit en tuff vecka. Var iväg i Stockholm på en tredagarskurs. Det blev inte jättemycket sömn, men trevligt hade vi.
Imorgon blir det golf, sen är vi bjudna till Heidi och Micael på valborgsmässofirande.
Mycket fest denna veckan...

Bröllop.

Idag fick vi tackkort från Johanna och Kalle. De gifte sig på nyårsafton i Sundborns kyrka i Falun. Det var ett jättefint bröllop och ett väldigt vackert brudpar, eller hur?

67215-2

På lördag är det dags för nästa bröllop, denna gång i Arvika. Det är Niklas och Lina som är de lyckliga tu. Det ska bli roligt, det är förresten alltid roligt med bröllop. Lika roligt blir det dock inte att åka hela vägen dit och hela vägen hem igen. Tur att man kommer att ha trevligt sällskap i bilen i alla fall.

Översittare.

Jag blir så trött på personer som beter sig som ena jävra översittare. Jag trodde att det var meningen att kollegor skulle samarbeta, men icke!
Det värsta är när det är en person som egentligen kan mindre än en själv, men uppträder som att han eller hon är världbäst.

Jag blir så trött...

För övrigt har det varit en jobbig dag på jobbet. Den blev ju inte bättre när den avsutades med ovanstående nämnda persons fullständiga oförmåga att ta ansvar för sina arbetsuppgifter. Om man har ett visst ansvarsområde så måste man ju för sjutton ta på sig de uppgifter som ligger inom det området och inte bara slå det ifrån sig! Men det är tydligen svårt för vissa att förstå det.

Det är bara måndag idag och jag hoppas verkligen att denna dagen inte satte nivån för hur resten av veckan kommer att bli.
En gång var jag på en föreläsning där det var en klämkäck skånska som mässade: "Måndagar är den bästa dagen i hela veckan, fredagar är den värsta dagen". Någon borde ge henne ett rejält kok stryk...

Ikväll tittar jag på "Möbelhandlarens dotter" - del två. Hoppas att det är lite bättre än första avsnittet, annars får det nog vara.

Invigning.

Jaha. Så har man gått och skaffat sig en sån där blogg nu då. Får väl se hur långvarigt det blir.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!